Werk van mij, werk van ons

Branding

Bij een nieuw bedrijf of merk hoort een opvallende huisstijl. Daar help ik je van harte mee. Aan de hand van wat jij belangrijk vindt aan je bedrijf, kijk ik welke kleuren daarbij passen en wat voor sfeer het mee geeft. Hieronder zie je verschillende samenwerkingen met de leukste opdrachtgevers. Hoor jij daar binnenkort ook bij?

oeteldonk embleem pornstar

Grafisch

Grafische concepten maken is een van mijn favorieten bezigheden. Zo heb ik via mijn opleiding al diverse samenwerkingen gehad en uiteenlopende concepten mogen bedenken. Sommige uitgewerkt, sommige zijn een concept gebleven. Denk bij grafische concepten aan uitnodigingen, bookcovers, visitekaartjes enzovoort!

Webdesign

Vaak willen opdrachtgevers ook aan de gang met een eigen website om hun bedrijf net dat duwtje in de rug te geven. Erg slim! De mogelijkheden voor websites zijn oneindig, maar de basis is een goed begin. Tegenwoordig surfen we voornamelijk via onze telefoon over het internet, daarom kijk ik ook naar de compatibiliteit op verschillende devices.

website coach
climate service rosmalen

Content Creatie

Je doelgroep raken, activeren en je product relevant houden. De eerste stap? Een persona maken. Aan de hand van een persona kun je namelijk precies in gaan op de interesses die je doelgroep heeft, op welke manier je ze het beste kunt aanspreken en op welk moment. Vanuit daar kijken we wat voor sfeer je merk uit moet stralen en welke content het beste bij jouw doelgroep past.

content creatie
menukaart asian streetfood

Designed by Tanja Pels Designs © | 2022