Over Tanja

tanja pels designs

Tanja Pels

Heb je weinig tijd of zin om aan de slag te gaan voor het promoten van je bedrijf? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Van het meedenken vanuit een concept tot het uitvoeren hiervan, maar ook het maken van jouw content voor je social media kanalen of website. Je kunt bij mij voor van alles terecht.

Geloven in samenwerken én samen doen, in het diepe springen en er met volle kracht weer uitkomen. Je branding moet knallen, net zoals je bedrijf. Ik geloof in het bedenken van goede concepten, de basis. Vanuit daar gaan we verder bouwen. Want hoe ga jij je verhaal vertellen als je verhaal nog niet eens sterk is?

Lees je nog verder? Aangenaam.

Mijn naam is Tanja Pels, een Bosschenaar met een groot hart voor digitaal vormgeven.

Mijn achtergrond
In juni 2020 ben ik afgestudeerd van De Rooi Pannen als Ruimtelijke Vormgever. Na mijn afstuderen had ik twee keuzes: werken of doorstuderen. Meer leren over het vak communicatie zag ik zeker zitten en zo kwam ik bij de hbo opleiding communicatie terecht.

Tijdens deze opleiding begon het idee van een eigen creatieve onderneming steeds meer te kriebelen. Om serieus genomen te worden is daar natuurlijk wél enige kennis en ervaring voor nodig. Door verschillende samenwerkingen in het veld aan te gaan (bekijk hier mijn werk) heb ik enorm veel geleerd. Maar wees niet bang, een digitaal vormgever is nooit uitgeleerd.

Reden voor een feestje!

Eind 2021 is Tanja Pels Designs ingeschreven bij de KvK. Onder deze naam bied ik diensten aan zoals branding, grafisch ontwerp en webdesign. Daarbij houd ik me bezig met creatieve, digitale uitingen en werk ik samen met opdrachtgevers naar het uiteindelijke doel: meer herkenbaarheid voor hun bedrijf creëren.

 

Missie

Ik maak verschillende digitale uitingen voor ondernemers. Door deze taken op me te nemen, neem ik een stukje druk van ondernemers af. Op deze manier kunnen zij zich focussen op andere zaken. Door te ontdekken wat er bij je bedrijf past en hoe je dit het beste tot uiting kunt laten komen, positioneer je je onderneming optimaal.

Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen diverse creatieve takken, daarbij heb ik een breed inzicht in vormgeving en verschillende digitale programma’s gecreëerd.

De programma’s en software waar ik mee werk:
– Adobe Illustrator
– Adobe Photoshop
– Adobe InDesign
– Adobe Premier
– Adobe XD
SketchUp
WordPress
CapCut

In de creatieve branche ben je nooit uitgeleerd, daarom houd ik regelmatig trends en ontwikkelingen in de gaten om up-to-date te blijven.

Designed by Tanja Pels Designs © | 2022