Webdesign

Een op maat gemaakte website, exclusief ontworpen voor servicegerichte bedrijven zoals het jouwe. Een online visitekaartje is tegenwoordig onmisbaar. Maar liefst 85% van de Nederlandse bedrijven heeft een bedrijfswebsite. Als bedrijf wil je namelijk gevonden worden en nieuwe klanten binnenhalen. Een website die uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat en die de doelgroep aanspoort contact op te nemen.

 

Aanbod

Op Maat Gemaakte Ontwerpen: Jouw bedrijf is uniek. Jouw website zou dat ook moeten zijn. De huisstijl wordt doorgetrokken over je hele website.

Gebruiksvriendelijkheid: Een goede gebruikerservaring houdt potentiële klanten langer op je site. De websites die ik maak zijn snel en geoptimaliseerd voor alle apparaten – mobiel, tablet en desktop.

Conversiegericht Ontwerp: Het omzetten van bezoekers in klanten. Via strategisch geplaatste call-to-actions, overtuigende content en reviews, motiveren we jouw bezoekers om de volgende stap te zetten.

Onderhoud & Support: Jouw website blijft updaten. Ik bied doorlopend onderhoud aan om ervoor te zorgen dat jouw site up-to-date en veilig blijft.

 

Stap 1: Kennismaking & Behoeftenanalyse

We starten met een kennismakingsgesprek (persoonlijk of digitaal) waarin we jouw doelen, doelgroep, en specifieke wensen voor de website bespreken. Dit is ook het moment om inspiratie, voorkeuren, en eventuele vragen te delen.

Stap 2: Voorstel

Op basis van de behoeftenanalyse stel ik een voorstel samen inclusief een tijdsplanning, kosten, en de omvang van het project. Na goedkeuring van jouw kant, wordt de overeenkomst getekend en gaat de samenwerking van start.

Stap 3: Ontwerpfase

Ik ga aan de slag met het creëren van een eerste ontwerp, gebaseerd op de besproken wensen en eisen. Dit concept wordt gepresenteerd en feedback is welkom om ervoor te zorgen dat het ontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Stap 4: Testen en Verfijnen

Voordat de website live gaat, wordt deze grondig getest op functionaliteit, compatibiliteit met verschillende browsers en apparaten, en laadsnelheid. Daarnaast ook op design. Eventuele problemen worden opgelost en er is ruimte voor laatste aanpassingen.

Stap 5: Lancering & Nazorg

Na goedkeuring wordt de website gelanceerd! Ik sta klaar voor eventuele vragen of extra ondersteuning na de lancering, inclusief onderhoud en updates.

Side note

Het webdesign ontwerp ik in Adobe XD waarin ik van een hele website een opzet maak en deze vervolgens in samenwerking met een externe webbouwer realiseer.

Afhankelijk van de complexiteit is het ook mogelijk om door mij een website te laten maken in WordPress of Wix. In WordPress gebruik ik thema’s zoals Divi of Elementor om de hele website op te kunnen bouwen. Je betaalt jaarlijks een bedrag voor je hostingpakket en voor het thema waarin je website gebouwd is. Dit bedrag is geheel afhankelijk van wat je voor ogen hebt. 

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je altijd vrijblijvend contact opnemen!

Designed by Tanja Pels Designs © | 2022