Webdesign yoli yoga

SERVICES

Webdesign

Een op maat gemaakte website, speciaal ontworpen voor servicegerichte bedrijven zoals het jouwe, is tegenwoordig onmisbaar. Een online visitekaartje zorgt ervoor dat je bedrijf zichtbaar is en nieuwe klanten aantrekt. Wist je dat maar liefst 85% van de Nederlandse bedrijven een bedrijfswebsite heeft? Met een professionele website laat je zien waar jouw bedrijf voor staat en moedig je je doelgroep aan om contact op te nemen.

climate service rosmalen
webdesign illustratie

Services

Jouw online visitekaartje

Stap 1: Kennismaking & Behoeftenanalyse

We beginnen met een uitgebreid gesprek om jouw wensen en doelen te begrijpen.

Stap 2: Ontwerp

Ik ga aan de slag om een uniek en functioneel ontwerp te maken.

Stap 3: Ontwikkeling

De website wordt gebouwd met de nieuwste technologieën en best practices.

Stap 4: Optimalisatie

De website wordt geoptimaliseerd voor snelheid, SEO, en gebruiksvriendelijkheid.

Stap 5: Lancering

Na grondige testen wordt de website gelanceerd en blijf ik beschikbaar voor nazorg en ondersteuning.

In praktijk

Ik bied op maat gemaakte websites aan, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. Mijn ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat je klanten een prettige ervaring hebben, of ze nu op hun mobiel, tablet of desktop kijken.

Met conversiegericht ontwerp, strategisch geplaatste call-to-actions, overtuigende content en reviews, zorg ik ervoor dat je bezoekers worden omgezet in klanten. Bovendien bied ik doorlopend onderhoud aan om je site altijd up-to-date en veilig te houden.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk mijn werk en neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Designed by Tanja Pels Designs © | 2024