Webdesign

Een online visitekaartje is tegenwoordig onmisbaar. Maar liefst 85% van de Nederlandse bedrijven heeft een bedrijfswebsite. Als bedrijf wil je namelijk gevonden worden en nieuwe klanten binnenhalen. Een website die uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat en die de doelgroep aanspoort contact op te nemen. Ik zorg ervoor dat look en feel passen bij je bedrijf en doelgroep.

 

Onze samenwerking

Klaar om samen te werken? We plannen een afspraak in om je wensen te bespreken en wat ik voor jou als ondernemer kan beteken. Dit kan zowel digitaal als in persoon.

*Ik ontwerp het design voor websites en voer in overleg ook basis onderhoud uit.

Stap 1: Kennismaken

We bespreken je wensen, wat je wilt uitstralen, het doel van je bedrijf, je doelgroep en we bepalen je kernwaarden.

Stap 2: Ideeën bespreken

We bespreken je wensen, wat je wilt uitstralen op de website, het doel van je bedrijf en je doelgroep. Daarnaast lever je mij de huisstijl en eventueel het brandbook van je bedrijf aan.

Stap 3: Ideëen delen

Je maakt een briefing/moodboard van wat jij voor ogen hebt. Denk aan voorbeelden van bestaande websites en elementen. Daarnaast is het belangrijk dat je vóór onze samenwerking ook bedenkt wat je diensten zijn, omdat hier rekening mee gehouden moet worden. 

Stap 4: Tussentijds gesprek

We bespreken je moodboard/briefing. Je wensen neem ik mee in het ontwerp van de website.

Stap 5: Oplevering

Afhankelijk van de grootte van het project maken we een afspraak voor de oplevering van de website. 

Side note

Het webdesign ontwerp ik in Adobe XD waarin ik van een hele website een opzet maak en deze vervolgens in samenwerking met een externe webbouwer realiseer.

Afhankelijk van de complexiteit is het ook mogelijk om door mij een website te laten maken in WordPress of Wix. In WordPress gebruik ik thema’s zoals Divi of Elementor om de hele website op te kunnen bouwen. Je betaalt jaarlijks een bedrag voor je hostingpakket en voor het thema waarin je website gebouwd is. Dit bedrag is geheel afhankelijk van wat je voor ogen hebt. 

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je altijd vrijblijvend contact opnemen!

Designed by Tanja Pels Designs © | 2022