Beautysalon pakket

On én offline

Ben jij een startende ondernemer in de beauty branche? Dan is dit pakket voor jou! Een online visitekaartje is tegenwoordig onmisbaar, maar offline werkt in de beauty branche net zo goed mee. Als bedrijf wil je namelijk gevonden worden en nieuwe klanten binnenhalen. Het liefst ook nog dat deze klanten terug blijven komen. Ik help je hierbij door een compleet pakket aan te bieden met de onderdelen die jij nodig hebt om aan klanten te komen.

 

Inhoud van het pakket

In dit pakket zijn 7 onderdelen meegenomen die van waarde zijn voor jouw beautysalon.

– Google Mijn Bedrijf

– Facebook en Instagram bedrijfspagina’s

– TikTok bedrijfsaccount

– Visitekaartje i.c.m spaarkaart (LET OP: geen logo inbegrepen)

– Flyer ontwerp

beauty salon pakket

Wat houdt het pakket in?

Google mijn bedrijf

Door middel van een Google bedrijsprofiel kunnen klanten je snel vinden, zowel in de zoekfunctie als andere Google-services zoals Google maps. 

Facebook & Instagram bedrijfspagina’s + aanvulling

Door je Instagram en Facebook pagina consistent bij te houden met content bouw je sneller een trouwe klantenkring op. Ik neem hier de opmaak voor je Instagram highlights, facebook banner, bio omschrijving en link naar website/treatwell in mee.

TikTok bedrijfsaccount + aanvulling

Tegenwoordig is TikTok niet alleen een entertainend platform, maar ook een zoekmachine geworden.

Met een TikTok bedrijfsprofiel kun je een goede indruk geven wie jij bent, wat je diensten zijn en wat de resultaten zijn bij je klanten. Door een link in je bio te zetten kunnen je klanten meteen een afspraak maken, mochten ze niet overtuigd zijn dan kunnen ze ook nog naar je Instagram profiel gaan.

*Ideeën voor TikTok nodig? Hier kunnen we altijd over sparren!

Flyer A5-formaat

(let op: je betaalt hier alleen voor het ontwerp – evt drukkosten komen hier nog bij)

In een flyer neem ik de benodigde gegevens van je bedrijf op, de prijslijst en evt een kennismakingsactie (denk aan …% korting of een klant aanbreng actie: breng 2 nieuwe klanten aan en krijg de volgende behandeling voor de helft of gratis). Daarnaast plaats ik ook een QR-code naar je Treatwell pagina of website. 

Spaarkaart in combinatie met visitekaart

(let op: je betaalt hier alleen voor het ontwerp – evt drukkosten komen hier nog bij)

Een spaarkaart is ideaal voor het behouden van je huidige klanten, mocht je er later ook voor kiezen om producten te verkopen: terugkerende klanten geven 67% meer uit dan nieuwe klanten.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak inplannen voor dit pakket?

Designed by Tanja Pels Designs © | 2024